Ο στόχος του search engine optimization είναι να δείξει στις μηχανές αναζήτησης ότι η ιστοσελίδα σας είναι σημαντική για ένα συγκεκριμένο θέμα.

Για να το κάνετε αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις σωστές λέξεις κλειδιά πάνω στην ιστοσελίδα σας, και το κατάλληλο ποιοτικό περιεχόμενο.  Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που πρέπει να κάνετε.

Για να έχετε ένα πολύ δυνατό site και αποδοτικό πρέπει να έχει και μια καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Πρέπει επίσης να χτίσετε και ποιοτικούς συνδέσμους οι οποίοι  δείχνουν την ιστοσελίδα σας. Οι σύνδεσμοι είναι ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια που χρησιμοποιούν οι μηχανές αναζήτησης για να ανεβάσουν μια  ιστοσελίδα ψηλά στα αποτελέσματα. 

Ένας σύνδεσμος ο οποίος στοχεύει την ιστοσελίδα σας, είναι ένας ο οποίος είναι πάνω σε μια άλλη ιστοσελίδα. Ένας σύνδεσμος ο οποίος συνδέει αυτή την ιστοσελίδα με την δική σας αλλά όχι την δική σας με αυτή.

Τι μπορεί να κάνει αυτό για εσάς; Βοηθάει τις μηχανές αναζήτησης να καταλάβουν ποια ιστοσελίδα είναι η πιο σημαντική.  Βοηθάει επίσης στο να έρχονται καινούργιοι επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας μέσω αυτού του συνδέσμου.

Για παράδειγμα, μπορείτε να τραφείτε με επισκέπτες που έρχονται μέσω αυτών των συνδέσμων εάν η ιστοσελίδα που βάζει τον σύνδεσμο σας πάνω της έχει υψηλή επισκεψιμότητα. Οι επισκέπτες αυτής της ιστοσελίδας όταν δουν τον σύνδεσμο και ενδιαφέρονται για την περιγραφή θα κάνουν κλικ και θα έρθουν στην δική σας ιστοσελίδα. 

Οι σύνδεσμοι επίσης σας βοηθάνε να έχετε υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Εάν μια σημαντική ιστοσελίδα (θα εξηγήσω σε μελλοντικό ποστ τα κριτήρια) βάλει τον σύνδεσμο σας πάνω της τότε η μηχανή αναζήτησης το βλέπει σαν ένα + για την σελίδα σας και την ανεβάζει. Αλλά όχι όλοι οι σύνδεσμοι είναι ίσοι. Κάποιοι μπορούν να κάνουν κακό στην ιστοσελίδα σας.

Πρέπει να μπορείτε να αναγνωρίζετε τους ποιοτικούς και να βάζετε μόνο αυτούς. Εάν βάζετε μόνο ποιοτικούς συνδέσμους στην ιστοσελίδα σας , με το χρόνο θα αποκτήσει authority και θα έχει υψηλή κατάταξη για πολλές λέξεις κλειδιά.

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων Art On Web

 

Ακολουθώντας τις εξελίξεις στη σύγχρονη τεχνολογία και την επικοινωνία παρέχουμε κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή eshop και προώθηση ιστοσελίδων με αξιοπιστία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση. Για την Art On Web προτεραιότητα έχει η συνεχής επαφή με τους πελάτες προτείνοντας δημιουργικές ιδέες και στοχευμένες δράσεις που προσανατολίζονται στις ανάγκες τους με υψηλή ποιότητα και συνέπεια στα χρονικά περιθώρια. Στην Art On Web πιστεύουμε στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Αυτό αποδεικνύεται μέσα από την ολοκληρωμένη και πλήρη υποστήριξη ιστοσελίδων που παρέχουμε πριν και μετά την ολοκλήρωση ενός έργου.